Přeskočit na obsah

Likvidace štěnic bez odborného zásahu

Pokud jste doma objevili štěnice, Vaše prvotní reakce je všechno rychle vyházet a utíkat do drogérie koupit nějaký volně dostupný prostředek určený k likvidaci lezoucího hmyzu. Tento postup je sice pochopitelný, ale zcela nevhodný.

Spreje nefungují

Volně dostupné prostředky k hubení lezoúcího hmyzu jsou účinné jen z části. Jednak jsou účinné krátkodobě a vy by jste museli aplikovat i několikrát denně na velkou plochu což by Vás přišlo na nemalé peníze. I obsah účinné látky je v nich nízký, tak aby s nimi mohl manipulovat běžný člověk. Ve většině případu dojde pouze k podráždění štěnic a jejich rozprchnutí do okolních prostor. I jiné zakoupené prostředky jako jsou dýmovnice nebo lepové pasti jsou pouze krátkodobým, často neefektivním a v případě dýmovnic i velmi nebezpečným krokem, který Vám při likvidaci štěnic nepomůže.

Odborný zásah je nezbytný

Jednak celý problém svěříte odborníkům a v případě naši firmy máte i 100% garanci vyhubení těchto protivných potvor. Naši technici mají potřebné vzdělání pro manupulaci s nejnovějšími a nejúčinnějšími prostředky, na které štěnice nemají rezistenci a vědí jak s nima manipulovat, tak aby Vás ochránili před případnou škodou jak na majetku, tak hlavně na Vašem zdraví.